Basketbal in Krimpen aan den IJssel? Jazeker, al meer dan 30 jaar bestaat deze kleine gezellige vereniging in het Krimpense. Een dynamische sport voor jong en oud. We trainen op donderdag in de oude mavo, spelen op zaterdag thuis in de Populier. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn.

Een vereniging om trots op te zijn, en dat zijn we dus ook! In de schaduw van voetbal en gymnastiek weten we ons te handhaven en onze voetafdruk te zetten in het sportlandschap van de Krimpenerwaard. Plezier en Presteren dat is ons motto, in die volgorde want sporten moet vooral eerst leuk zijn!

3 meter

Veel mensen denken dat je lang moet zijn voor basketbal. Dat klopt, op topniveau in Amerika is iedereen 3 meter. In Krimpen is er plek voor iedereen. Ben je groot en sterk, dan heb je een voordeel, ben je klein en snel dan ook! Loop de site maar eens door en maak kennis met de vereniging. Of beter nog, kom gewoon eens meetrainen. Op de site staat alles wat je weten moet en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Tot snel!

NIEUW!
Op dinsdagen van 18.30 uur tot 19.30 uur is er een groepstraining gestart voor onze allerjongsten. Ben je tussen de 7 en 10 jaar, dan moet je zeker eens komen kijken. Coach Yordy en Coach Sjaak staan voor je klaar. Tot snel!

 

Voor algemene informatie:
Janet Peeters
Info@bvkrimpen.nl
06-47325348

Voor lidmaatschap informatie :
Robbert de Vrij
Ledenadministratie@bvkrimpen.nl
06-28146041